przepis na pasta jajeczna z cebulką
czas przygotowania

25 min

liczba wyświetlen

1475

KOSZT 1 PORCJI: 2 zł

AUTOR: StudentkaGotuje45

pasta jajeczna z cebulką

Składniki

1.cebulka]
ugotowane jajka na twardo
majonez
sól
pieprz

Sposób przygotowania

1.Cebulkę myjemy i kroimy w kosteczkę
2.Rozgrzewamy patelnie dodajemy olej i pokrojoną cebulkę.
3.Mieszamy aż cebulka zmięknie i upraży się.
4.Bierzemy dużą lub małą misieczke kroimy jajka w kostkę .
5.Dodajemy do jajek majonez usmażoną cebulke sól i pieprz do smaku miksujemy blenderem.
Smaczna pasta jajeczna dobrze smakuje na kanapkach;)

Komentarze

Zaloguj się, aby dodawać komentarze

Tagi

jajka,majonez,Cebula

OSTATNIE KOMENTARZE

KATEGORIE PRZEPISÓW

TAGI

NEWSLETTER