przepis na Barszcz biały
czas przygotowania

20 min

liczba wyświetlen

3136

KOSZT 1 PORCJI: 0 zł

AUTOR: Ysabell

Barszcz biały

Składniki

barszcz biały winiary,
kiełbasa biała,
4 jajka,
stary chleb,
pietruszka do przybrania,
masło do smażenia,
sól,
dowolne zioła.

Sposób przygotowania

Gotujemy barszcz według przepisu na opakowaniu, gotujemy białą kiełbasę, po czym kroimy ją na kawałki. Gotujemy jajka na twardo. Chleb kroimy na małą kosteczkę, smażymy na gorącym maśle, solimy, przyprawiamy ziołami. Do zupy dodajemy kiełbasę i pokrojone jajka, po wlaniu na talerz posypujemy grzankami z chleba i dekorujemy pietruszką.

Komentarze

Zaloguj się, aby dodawać komentarze

Tagi

Barszcz biały, żurek

OSTATNIE KOMENTARZE

KATEGORIE PRZEPISÓW

TAGI

NEWSLETTER