przepis na  Łazanki
czas przygotowania

50 min

liczba wyświetlen

2987

KOSZT 1 PORCJI: 10 zł

AUTOR:

Łazanki

Składniki

- pół główki kapusty
- makaron falbanki (z biedronki)
- mięso mielone (konserwa)
- 2 cebule
- przyprawy
- olej

Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować w grube wióry, gotować aż będzie miękka, odcedzić. Ugotowaną kapustę drobno pokroić. Cebulę, mięso i kapustę podsmażyć na patelni(jeśli wyjdzie sporo w jakimś garnku). Makaron ugotować, odcedzić, wymieszać z zawartością patelni, doprawić do smaku.

Komentarze

Zaloguj się, aby dodawać komentarze

Tagi

lazanki, kapusta, mieso mielone

OSTATNIE KOMENTARZE

KATEGORIE PRZEPISÓW

TAGI

NEWSLETTER