przepis na  Konserwajka
czas przygotowania

20 min

liczba wyświetlen

2637

KOSZT 1 PORCJI: 8 zł

AUTOR:

Konserwajka

Składniki

troszkę oleju
cebula (do smaku)
śmietana 18%
groszek konserwowy
makaron (muszelki, rurki, świderki...)
KONSERWA (mielone dla burżuji)

Sposób przygotowania

Makaron gotujemy, w międzyczasie podsmażamy cebulkę (jaką kto lubi). następnie wlewamy całą śmietanę, dodajemy groszek i konserwę (mięso burżuazyjne). Całość się pichci na małym ogniu (i tak dasz na maxa) aż zgęstnieje. Woila - polewasz sosikiem makaron i można zajadać :)

Komentarze

Zaloguj się, aby dodawać komentarze

Tagi

konserwajka, konserwa, makaron, mieso

OSTATNIE KOMENTARZE

KATEGORIE PRZEPISÓW

TAGI

NEWSLETTER