przepis na  Zielony makaron z tuńczykiem
czas przygotowania

20 min

liczba wyświetlen

2000

KOSZT 1 PORCJI: 5 zł

AUTOR:

Zielony makaron z tuńczykiem

Składniki

Makaron pene,
Kukurydza w puszce,
Tuńczyk w oleju,
Szpinak mrożony (może być świeży)

Sposób przygotowania

Makaron oczywiście gotujemy, Na patelni wlewamy trochę oleju(może być ten z tuńczyka) dajemy rozdrobniony szpinak, przyprawiamy solą, pieprzem i bazylią, gdy już jest gotowy dodajemy tuńczyka i kukurydzę z puszki. Łączymy z makaronem i gotowe! Bon apetit! Oczywiście z całości składników wyjdzie 2 lub 3 porcje ( to zależy od apetytu;) )

Komentarze

Zaloguj się, aby dodawać komentarze

Tagi

tunczyk, szpinak, makaron, pene, zielony

OSTATNIE KOMENTARZE

KATEGORIE PRZEPISÓW

TAGI

NEWSLETTER